Fall Wishlist

Dragi moji, već dugo Vam nisam ništa pisala. Toliko teksta u pripremi, ali slikanje nikako da dođe na red. Dajem Vam riječ da ću od drugog tjedna biti aktivnija i postati barem jedanput tjedno. Ponekad sam kao umjetnici, kad nemam inspiracije, ne znam ni kako okrenuti fotić, na što se usredotočiti.. 


Danas Vam otkrivam svoje jesenske favorite za ovo divno prelazno vrijeme. Nadam se da će Vam se svidjeti i da ćete pronaći nešto za sebe.
Ova divna haljina je savršena za kombiniranje sa visokim čizmama, čarapama iznad koljena, velikim šalovima, puno nakita.. U kombinaciji sa parkom ili kožnom jaknom, krznom. Već imam toliko ideja. Ako Vam se sviđa možete je pronaći ovdje, a cijena je oko 85 kn.Ova slatka haljinica je također kao stvorena za razne kombinacije. Možete je pronaći ovdje, a njezina cijena je oko 90 kn.Ova majica mi je prekul. Malo je kraća i super izgleda na hlače visokog struka, možda i na suknjice. Zaljubila sam se u nju na prvi pogled. Možete je pronaći ovdje, a cijena je 179 kn.Divne kožne hlače (imitacija kože) visokog struka sa vidljivim cifom sa prednje strane, toliko jednostavne, a toliko upečatljive. Za svaki dan ili za izlazak, izbor je na Vama, pronaći ih možete ovdje i to za samo 149 kn.Oduvijek sanajm o ovakvoj jakni, smeđi antilop, sa resicama, nije točno ostvarenje moga sna, ali definitivno je najsličnija onome što tražim. Možete je pronaći ovdje za 270 kn.Ove čizme su mi na Wishlisti od kad sam ih ugledala. Možete ih pronaći ovdje za 759 kn, a baš zbog toga se i dvoumim. Kožne su i jako udobne i mislim da mi svakako trebaju.

UPDATE: Kupila sam ih i uopće ne žalim, dobila sam i 10% popusta!!Moja mama kaže da je premonotona, ali meni je ova suknja presavršena, baš me asocira na jesen. Možete je pronaći ovdje za 185 kn.Ovu pticu si želim već jako dugo, imali su je jedno vrijeme u New Yorkeru, ali rasprodala se kao da je bila gratis i napokon sam pronašla identičnu ovdje za samo 190 kn.Ova Michael Kors mini mi je preslatka i nadam se da ću do Nove godine skupiti za nju. Nju i ostale divne markirane torbe možete pronaći ovdje, a cijena ove je 1.300 kn.Unikatna slatkica hrvatskog potpisa. Divan mini model, taman za onoliko stvari koje su mi nužne kad idem van. Cijena je oko 290 kn, a ako želite vidjeti ostale slike i modele možete ih zapratiti na fejsu ili instagramu.Slatka košuljica koju sam vidjela, probala, nosila do kase i vratila ju jer je mama (opet ona) bila u 100 muka jer uvijek kupujem nešto što ona mora prati ručno, nešto sa perlicama i gumbićima koje ona mora šivati i još bla,bla stvari. Da nas je netko čuo pomislio bi da se ni sama ne znam obući. Svejedno, mislim da ću se vratiti ovdje i kupiti ju za tih 179 kn pa makar ju prala i ručno.Ove divne čizmice su jako udobne za hodanje, probala sam ih i hodala cijelo vrijeme u njima po dućanu tražeći mamu da vidi, čak su joj se i sviđale (s naglaskom da sam dobila "žirafa" kompliment). Od prave su kože i treba malo dublje posegnuti u novčanik, ali mislim da nebi požalila. Možete ih pronaći ovdje, ali ima ih i u Humanic dućanima i to po cijeni od samo 999 kn.Nadam se da Vam se sviđa barem nešto sa moje Wishliste i da ćete pronaći ponešto za sebe.
Idući post bit će vani do ponedjeljka, a do onda Vas lijepo pozdravljam i uživajte u vikendu.


Pusa.

T.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala ti na komentaru!