CATRICE Beautifying LIP SMOOTHERDragi moji, danas Vam donosim recenziju ovog divnog balzama za usne koji nadopunjuje svaki prirodni make-up izgled, njeguje i hidratizira usne te ih čini glatkima. Oduševio me čim sam ga isprobala i svakako Vam ga preporučam.Ovaj divni balzam dolazi u maloj plastičnoj tubici od 9 ml sa spužvastim aplikatorom koji olakšava doziranje i nanošenje. Tubica je ribližno iste boje, kao i balzam, kako bi dočarala njegovu nijansu rilikom kupnje. U posljednje vrijeme koristim samo svijetle i nude boje i zbog toga sam uzela nijansu 010 Caramel. Boja je divna, lagano nude sa privlačnim sjajem i prekrasnim mirisom karamele koja kao daVam se topi na usnama. Također bih voljela isprobati i nijansu 020 Apricot Cream jer ako me pratite onda zasigurno znate da volim breskvaste tonove.

Ja ga koristim bez ikakve podloge (na slici dolje, gornji swatch), ali znala sam ga stvljati i kao sjaj preko nude ruža (na slici dolje, doljnji swatch) i u obje varijante je savršen učinak.CIJENA: 16,90 kn (9ml)

DOSTUPNOST: Kozmo, Muller

PONOVNA KUPNJA: Da

OCIJENA: 5/5


Nadam se da Vam se sviđa recenzija i da Ćete isprobati ovaj balzam. Svakako pišite svoje dojmove u komentarima i pitajte sve što Vas zanima.

Pusa.


T.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala ti na komentaru!