Omiljeni YouTuberi

Danas sam Vam odlučila napisati post o YouTuberima koje pratim. Pratim puno kanala, ali imam nekoliko najomiljenijih čije objava pratim dnevno ili tjedno, zavisi o slobodnom vremenu. Imam svoj kanal, ali nisam još ništa objavila, makar namjeravam snimiti Birthday & Summer Haul, ali samo za blog. Pa počnimo...




HANNAH MAGGS


Obožavam ovaj kanal, prije neki dan preimenovali su ga u "The Michalak's" vjerojatno zbog toga što je to njihov obiteljski video dnevnik. Stefan je stručnjak za vizualnu komunikaciju, producent i web dizajner. Najpoznatiji projekt mu je aplikacija "WantFeed". Hannah je prošle godine pokrenula svoju liniju kozmetičkih torbica "Maggs London". Imaju preslatkog jednogodišnjeg sinčića Graysona koji je glavna faca njihovih videa. 





BUNNY MEYER aka GRAV3YARDGIRL



Bunny je opičena cura, luda je za krokodilima i ledenim čajem. Skuplja stare creepy lutke, boćice i razne starine. Obožava trgovine antikvitetima  i Second hand shopove. Petkom je na repertoaru "First impression friday" u kojem isprobava razne kozmetičke i neke ostale proizvode te iznosi svoje prvo mišljenje. Vikendom objavljuje video pod nazivom "Does this thing realy works" (As seen on TV). Česti su Haul, OOTD, Unboxing, Favorites i Follow me around videi. Tu su i Tea vlogovi i Pintertest pokušaji u kojima joj često pomaže njen dečko zvan DogMan ili HoneyDog.




CARLI BYBEL



Carli će Vas oduševiti svojim makeup tutorialima i beauty savjetima. Svidjet će Vam se također njezini Haul i Favorites videi.




FLEUR DEFORCE



Kao i većina fashion YouTubera, Fleur objavljuje Favourites, Haul, Essentials i Empties videe. Njezin muž Mike je kuhar i kuha odlične stvari, imaju dva jazavčara koje ona obožava. Skuplja sve stvari koje su s uzorkom jazavčara ili tog oblika. Nedavno je napisala knjigu "The glam guide".




EVA GUTOWSKY aka MYLIFEASEVA



Eva je slatka cura koja objavljuje super videe tipa DIY, Favorites, Haul, Expectations VS. Reality i sl. Zapratite je i zabavite se uz nju. 




ZOE SUGG aka ZOELLA



Svima zasigurno poznata Zoella je draga cura čiji videi su uvijek u veselom tonu. Nedavno je izdala knjigu "Girl Online". Njezin dečko je Alfie sa kanala PointlessBlog. 



Evo to su kanali koje pratim svakodnevno, a u nastavku ću Vam napisati još neke koje popratim usput, ako imam vremena.



PIINKSPARKLES





LAURDIY





ASPYN OVARD





CLOECOUTURE





Nadam se da Vam se sviđa. 
Pusa.



T.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala ti na komentaru!