Favoriti mjeseca #veljača


Tek sam počela blogati i već sam nemarna. Rekla sam da ću barem jednom tjedno postati, ali prošlo je već dva tjedna i nisam izbacila ništa. Obečajem da ću u veljači postati svaki tjedan, a sad uživajte u mojim favoritima iz velajče.LA ROCHE-POSAY - SOLUTION MICELLAIRE PHYSIOLOGIQUE

Vrlo dobro poznata micelarna otopina čijim učinkom su svi koji su je isprobali oduševljeni, ali kada je riječ o cijeni mnogi su je zamijenili jeftinijim, pristupačnijim otopinama. Meni osobno se stvarno sviđa i ovaj mjesec sam je redovito koristila, nakon dva mjeseca odmora. Kao što sam mnogo puta navela u favoritima prošlog mjeseca, osušila mi je kožu, ali ne zato što nije dobra već zbog toga što sam je ja pretjerano koristila, čak po četiri do pet puta dnevno. Sada kad mi je koža opet u normali, pnovo je koristim i bit će moj vječni favorit.


CIJENA: 106 kn (400ml)
P.S. možete je pronaci na akciji u Farmaciji 1+1 za istu cijenu


PONOVNA KUPNJA: DaMY FACE YOUNG - TAGES & NACHT CREME

 U favoritima prošlog mjeseca sam napomenula da sam pronašla jeftiniju verziju Clinique kreme i evo je. Krema u koju sam se zaljubila čim sam je prvi puta stavila na lice. Neko vrijeme sam bila skeptična kako jedna tako jeftina krema može biti izvrsna, ali eto, prevarila sam se. Visok udio vlažnosti osvježava kožu i hidratizira je. Super je kao podloga za puder jer kad se nanese na lice smanjuje pore, daje koži glatkoću i sve nepravilnosti nestaju.

CIJENA: 16 kn (75ml)

PONOVNA KUPNJA: DaFOREVER LIVING PRODUCTS - ALOE VERA GELLY 

Ovaj gel njeguje osjetljivu kožu i dezinfekcijskog je djelovanja. Ovo je definitivno moje spasenje od bubuljica jer preko noći uklanja crvenilo i bubuljica splasne. Gel je gust i jako se sporo upija pa nikako ne pokušavajte preko njega stavljati puder ili korektor kada se osuši jer će Vam lice izgledati kao da se ljušti. Ovaj gel možete naručiti online ili preko trgovačkog putnika.

CIJENA: oko 120 kn (118ml)

PONOVNA KUPNJA: DaCATRICE - CAMOUFLAGE CREAM 

020 LIGHT BEIGE 

Korektor za kojeg ste svi vjerojatno čuli ili koristili, neću ga previše hvaliti jer Vam pripremam recenziju, možda već ovaj tjedan, ali mogu slobodno reći da je savršen.

CIJENA: 25 kn (3g)

PONOVNA KUPNJA: DaL'OREAL - LE BLUSH RUMENILO

145 BOIS DE ROSE/ROSEWOOD

Ovo presavršeno rumenilo je zaista presavršeno, ono je sve što je potrebno jednoj kozmetičkoj torbici, rumenilo, četkica za nanošenje i malo ogledalceu jednom - zaista divno, a tek kad otkrijete u kojim sve divnim nijansama postoji... Recenzija također dolazi uskoro. 

CIJENA: 75 kn ( 5g)

PONOVNA KUPNJA: Definitivno ću kupiti još koju nijansuESSENCE - LIPLINER 

11 IN THE NUDE 

U danima kada izlazite iz kuće ujutro i vraćate se kasno navečer, a želite da Vam usne budu istaknute i mat, da ne trebate brinuti o razmazivanju i popunjavanju te da to traje cijeli dan, ova olovka je rješenje za to. Dovoljno je mekana da se nanese na usne i pigmentiranost je savršena. Pronašla sam si ovu divnu nijansu i mislim da ću uzeti još par njih. 

CIJENA: oko 10 kn (1g) 

PONOVNA KUPNJA: Kao što sam rekla, uzet ću još par nijansi 
RIMMEL - PROFESSIONAL EYEBROW PENCIL 

001 DARK BROWN

Kad sam kupovala ovu olovku, bila sam u potrazi za olovkom za oči, ali u žurbi sam uzela ovu i nisam je koristila. Sad kada sam je ponovo otkrila, ova je olovka spas za moje obrve.

CIJENA: oko 20 kn (1,4g)

PONOVNA KUPNJA: DaMANHATTAN - LOTUS EFFECT NAIL POLISH

65 D

Prije mjesec dana sam prestala gelirati nokte koji nekim čudom i nisu bili toliko oštećeni koliko sam očekivala, ali svejedno sam ih premazivala lakom za jačanje kako se ne bi polomili. Pošto su mi nokti žuti ne volim da su bezbojni pa sam pronašla ovu divnu nijansu koja me oduševila, a tek pigmentiranost, samo jednim slojem prekrijete nokat.


CIJENA: oko 35 kn (11ml)

PONOVNA KUPNJA: DaI za kraj imam nekoliko predobrih filmova koje sam gledala u veljači. I to je bilo sve od favorita za veljaču. Čitamo se uskoro. 


T. Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala ti na komentaru!