Last Minute DIY Gifts for Valentines DayZa Valentinovo treba biti maštovit i kreativan, nikakav skupi poklon ne može zamijeniti onaj koji sami napravite od srca. Nije bit u poklonu, bit je iskazati toj osobi koliko Vam je važna i koliko je volite. Jedan mali znak pažnje u obliku DIY poklončića ili možda staromodnog ljubavnog pisma, meni je sasvim dovoljno (romantičarka u duši).  


Danas Vam donosim Last Minute DIY za Vaše najdraže.VALENTINES DAY CHOCOLATE WRAPPERHmm.. Sa čokoladom i slatkišima nikada ne možete pogriješiti, bilo da se radi o djetetu ili odrasloj osobi. Izaberite neku čokoladu, koju Vama draga osoba najviše voli (u mojem slučaju, bitno da je čokolada). Zapakirajte je na jedinstven način, poigrajte se kombiniranjem slatkih sličica ili Vašim slikama na kojima ste zajedno i isprintajte. Možete pronaći i zanimljive dizajne i teksture u PDF formatu za printanje na internetu. 
WHY I LOVE YOU FROM A TO Z 
Budite kreativni i maštoviti, poigrajte se i napišite voljenoj osobi razloge zašto je volite abecednim redom. U obliku pisma, čestitke, privjeska za ključeve, na bilo koji način želite. Zabavno je i romantično, a njima će se svidjeti. 
CANDY JAR 
Uzmite veću staklenku, napunite je slatkišima, stvarima koje mislite da trebaju Vašim voljenima, ubacite slatke poruke, ljubavno pismo.. Ukrasite je naljepnicama, šljokicama, bilo čime što Vam se sviđa, zatvorite je mašnom i to je to. 

HEARTS EVERYWHERE


Ako niste imali vremena ili nemate vremena za napraviti nešto, samo sve što ste kupili ukrasite srcima i bit će Valentinovski. Ukrasite sobu visećim srcima, dekorirajte stol za večeru, ako imate party, ukrasite čaše, slamke, napravite kolačiće i sendviče u obliku srca i bit će fantastično. 
Ako spremate Movie Night za Vaše voljene, predlažem Vam sljedeće filmove: 
Nadam se da Vam se sviđa. 


T.

2 komentara:

Hvala ti na komentaru!